MARJA LAIHO
Kasvatustieteen maisteri ja rehtori. Työskennellyt luokanopettajana, musiikinopettajana, kansalaisopiston rehtorina sekä toiminut Kausalan Naislaulajien kuoronjohtajana vuodesta 1994. Lisäksi johtanut lapsikuoroja ja toteuttanut musiikkinäytelmiä sekä julkaissut lastenlevyn. Äiti.

NESSU MARTTILA
Luokanopettaja (Kuusankosken musiikkiluokat), Oppikirjailija (musiikin oppikirjasarja ”Saa laulaa!”, Otava). Laaja musiikkikokemus tanssiorkesterista oopperan kautta rokkiin. Naimisissa, kaksi tytärtä.

MARI LAVIKAINEN
Kolmen lapsen äiti Kouvolasta. Toimii laulunopettajana Pohjois-Kymen Musiikkiopistossa ja Kouvolan Kansalaisopistossa, varajohtajana Kuusankosken seurakunnan kamarikuoro Credossa, musiikkileikkikoulun opettajana sekä oman NEO -lauluryhmän vetäjänä. Lisäksi hän on työskennellyt eri kuorojen kouluttajana sekä äänenhuoltajana.

ANNI KYLMÄLÄ
Muotoilija ja graafinen suunnittelija, kotoisin Joutsenosta. Aloittanut musiikkiharrastuksen Joutsenon musiikkiopistossa v. 1994 harmonikka- ja pianotunneilla. Laulaa mm. Neo -lauluryhmässä, käy yksityistunneilla.

PÄIVI STENVALL
Kouvolalainen kulttuurityöläinen. Toimii Pohjois-Kymen musiikkiopiston tuottajana ja on valmistunut Mikkelin ja Lahden ammattikorkeakouluista musiikkipedagogiksi sekä kulttuurituottajaksi. Hän on päätyönsä ohessa tehnyt töitä useissa kouvolalaisissa kulttuurilaitoksissa (esim. Kouvolan teatteri & Kymi Sinfonietta).

MIRA MYNTTINEN
Kuusankoskella asuva kahden lapsen äiti. Opiskelee laulua Pohjois-Kymen musiikkiopistossa ja laulaa myös Kuusankosken naislaulajissa sopraanona. Äiti.